Hur man döljer information om era Tumblr-inlägg

Du kan dölja informationen i inlägg på din primära Tumblr-blogg som du inte vill offentliggöra genom att publicera inläggen som privata. Bara du kan se ett privat inlägg, så du kan använda den här metoden för att skapa listor och anteckningar som du snabbt kan komma åt från din Tumblr-instrumentpanel. Lägg upp privata videor, foton eller länkar till din Tumblr-instrumentpanel som du kan komma åt från vilken internetansluten allmän dator som helst.

Öppna Tumblr och logga in på din instrumentpanel.

Klicka på ikonen för vilken typ av inlägg du vill skapa. Om du till exempel vill skapa ett textinlägg klickar du på ikonen "Textinlägg".

Skriv en titel för inlägget och fyll i det nya inläggsformuläret. Lägg till text i textrutan i ett textinlägg, eller lägg till media i ett foto- eller videopost. Du kan också skapa en privat länk eller offert.

Klicka på nedåtpilen bredvid knappen "Skapa inlägg" och klicka sedan på alternativet "Privat".

Klicka på knappen "Skapa privat inlägg" för att publicera det privata inlägget.

Tips

Dina privata inlägg visas i instrumentpanelen. Klicka på bloggens namn i den högra panelen och bläddra sedan genom inläggen i instrumentpanelen tills du ser de privata inläggen.

För att visa eller kopiera webbadressen till det privata inlägget, klicka på knappen "Dela" i inlägget och klicka sedan på alternativet "Privat webbadress".

Varningar

Privata inlägg på dina sekundära bloggar kan visas av andra medlemmar och administratörer.