Hur döljer du ditt YouTube-konto från andra

Även om du inte behöver ett YouTube-konto för att titta på innehåll av andra, krävs det om du vill ladda upp dina egna videor. Om du föredrar att hålla dina videor och YouTube-aktiviteter privata är det möjligt att dölja vissa aspekter från andra användare. Detta förhindrar obehöriga användare från att titta på klipp som du laddar upp eller se dina gillanden och prenumerationer.

Steg 1

Logga in på ditt YouTube-konto och klicka på nedåtpilen bredvid din profilbild längst upp till höger på skärmen.

Steg 2

Klicka på inställningslänken "YouTube" i avsnittet "YouTube" för de alternativ som visas.

Steg 3

Klicka på "Sekretess" till vänster på sidan med kontoinställningar som öppnas.

Steg 4

Klicka på kryssrutan bredvid "Håll alla mina gillar privata" för att förhindra andra från att se vilka videor i tjänsten du gillar.

Steg 5

Klicka på kryssrutan bredvid "Håll alla mina prenumerationer privata" för att förhindra att andra ser vilka YouTube-kanaler du prenumererar på.

Steg 6

Klicka på "Tillåt endast mina kontakter att skicka meddelanden till mig och dela videor" för att förhindra slumpmässiga YouTube-användare att skicka privata meddelanden eller videor till dig.

Steg 7

Avmarkera kryssrutan "Låt människor hitta min kanal på YouTube om de har min e-postadress" om den är markerad för att hindra någon från att använda din e-postadress för att hitta din kanal på YouTube.

Steg 8

Klicka på den blå "Spara" -knappen högst upp på sidan för att åta dig att ändra sekretessinställningarna.

Steg 9

Klicka på "Översikt" från den vänstra kolumnen på sidan med kontoinställningar och klicka sedan på länken "Visa ytterligare funktioner".

Steg 10

Klicka på "Standard" i avsnittet "Kanalinställningar" i den vänstra kolumnen och välj sedan "Privat" i listrutan "Sekretess".

Klicka på knappen "Spara" för att spara standardinställningarna för uppladdning. Alla videor som du laddar upp till YouTube är privata och kan endast ses av de personer du väljer. När du laddar upp videor anger du namnen eller e-postadresserna till de personer som får se videon.