Hur man överför filer till ett SD-kort på en Samsung Galaxy

Viktiga filer som affärsdokument, anteckningar och försäljningsorder kan överföras till SD-kortet på din Samsung Galaxy-enhet. Enheten erbjuder möjligheten att aktivera masslagringsfunktioner, vilket möjliggör snabb överföring eller kopiering av filer. När du ansluter din Galaxy-enhet till din dator för att slutföra en överföring, förblir originalfilen på datorn medan en kopia sparas på din enhet.

Steg 1

Tryck på "Meny" -tangenten på din Samsung Galaxy-enhet medan du tittar på startskärmen.

Steg 2

Tryck på "Inställningar" och sedan på "Trådlöst och nätverk."

Steg 3

Tryck på “USB-inställningar” och sedan på “Masslagring” för att aktivera enhetens masslagringsfunktioner.

Steg 4

Anslut din Galaxy-enhet till datorn med en USB-kabel. När datorn känner igen din enhet öppnas ett fönster med alternativ för att hantera filerna.

Steg 5

Klicka på "Öppna mapp för att visa filer" för att se de filer som för närvarande är lagrade på din Galaxy SD-kort. Filer som din musik, videor och bilder lagras på kortet.

Steg 6

Dubbelklicka på mappen där du vill lagra överförda filer från din dator. Öppna datormappen som innehåller filerna som ska överföras.

Steg 7

Dra filerna från datorns mapp till den öppna mappen för Galaxy. Släpp eller släpp filen i mappen för att överföra den till din Galaxy. Dra och släpp de ytterligare filerna.

Skjut ner meddelandepanelen högst upp på enhetens skärm och tryck på “Stäng av” bredvid USB-masslagringsprompten. Koppla bort enheten från datorn.