Olloclip 4 i 1-linssystemet för iPhone

Olloclip iPhone 4 i 1-linssystemet är ett populärt iPhone-tillbehör som helt enkelt klämmer fast på kameran på din iPhone och utrustar den med ett snabbt växlande linssystem.

Olloclip 4-i-1-linssystem

Den här skönheten ligger i dess smarta design, Olloclip glider vidare till hörnet på din iPhone och justerar sig exakt med iPhones kamera. Det krävs praktiskt taget ingen justering eller inställning, du kan vara redo för ett skott på ett ögonblick.

Hela enheten, inklusive fat, linser och linsskydd, är snyggt förpackade i en liten mikrofiberväska som du enkelt kan ha i fickan.

  • Klipp enkelt till iPhone, justeras perfekt på nolltid för att fotografera foton och videor
  • Linser är tillverkade med precisionsmalt glas multi-element optik
  • Fungerar både på kameran framåt och bakåt
  • Mjukt plastmaterial på klippet skyddar din iPhone från repor
  • Fat tillverkad av anodiserad aluminium av flygplan
  • Finns i flera färger

Vad gör Olloclip 4-i-1-linssystem faktiskt?

När den klipps på iPhone utvidgar Olloclip 4-i-1-linssystemet ditt iPhone-kamera med fyra typer av linser, liknande de som finns på avancerade kameror.

  1. Vidvinkellins: Fördubblar praktiskt synfältet för din iPhones kamera
  2. Optiska fiskögonlinser : Ger 180 ° synfält, betygsatt av de flesta granskare som en rolig gimmick och inte något som seriösa fotografer skulle vara användbara.
  3. 10x makrolins : Utrustar din iPhone med 10X makrolins med en brännvidd på bara ½ ”. Detta gör att du kan skjuta föremål från extremt nära vinklar
  4. 15X makrolins : Gör att du kan komma ännu närmare ditt ämne och fånga även de minsta detaljerna.

Kan Olloclip-fästet repa eller skada iPhone?

Olloclip glider på din iPhone och kan enkelt tas bort genom att glida ut. Den del som förblir i kontakt med iPhone är tillverkad av ett mjukt plastmaterial, detta säkerställer en säker passform och utesluter risken för att repa din iPhone.

Olloclip 4 i 1 Downsides

Den enda nackdelen med denna väl designade enhet är att den bara fungerar med en naken iPhone. Om du har ett fall eller skydd måste du ta bort saken innan du skjuter Olloclip 4-i-1-objektivet på din iPhone.

Olloclip erbjuder dock en lösning på det här problemet genom att komma ut med Ollocase, ett iPhone-fodral som är utformat för att fungera med Olloclip. Den har en liten öppning som gör att Olloclip kan glida på iPhone.

Linser och fotokvalitet

Olloclip-linserna är tillverkade av precisionsmalt glaselement, linsernas kvalitet är bra med tanke på dess pris.

Dessa linser producerar anständiga kvalitetsbilder, särskilt makrolinserna som har fått bra användarrecensioner och kommentarer.

En av orsakerna till kvaliteten på bilderna är Olloclips exakta design som placerar linserna extremt nära iPhone-objektivet, vilket eliminerar vinjetten.

Olloclips makrolins gör att du kan komma inom 10-15 mm från motivet, så att du kan fånga detaljer om föremål som blommor, buggar, mynt och frimärken med stor detalj, tydlighet och skärpa.