Så här kontrollerar du röstmeddelanden på en Nokia-telefon

Att behärska funktionerna på din Nokia-telefon - som att kontrollera din röstbrevlåda - gör att du kan dra nytta av allt som enheten har att erbjuda. Alla Nokia-telefoner har tillgång till röstbrevlådessystemet hos en lämplig trådlös operatör. I många fall tillhandahåller trådlösa operatörer en aktiverad standardpostlåda för sina kunder omedelbart efter att de registrerat sig för service. Lyckligtvis är processen för att kontrollera din röstbrevlåda på enheten ganska enkel och är nästan identisk på de flesta Nokia-telefoner, oavsett deras fysiska design.

Steg 1

Tryck på knappen "1" på knappsatsen och håll den nedtryckt. Den här åtgärden ringer automatiskt Nokia-röstbrevlådesystemet. Följ systemanvisningarna för att kontrollera dina meddelanden. Ange till exempel din säkerhetskod - om tillämpligt - och tryck eller tryck på lämplig knapp för att spara eller ta bort varje meddelande efter att du lyssnat på det.

Steg 2

Navigera till röstmeddelandesystemet via telefonens meny. Tryck på "Meny" -knappen och välj "Meddelanden". Välj "Röstmeddelanden", "Röstmeddelande" eller "Mer" och sedan "Röstmeddelanden".

Steg 3

Välj "Lyssna på röstmeddelanden", "Lyssna på röstmeddelanden" eller "Lyssna på röstmeddelanden." Kontrollera dina meddelanden genom att följa anvisningarna.

Få åtkomst till röstmeddelandesystemet från en extern linje. Slå ditt mobiltelefonnummer från en annan telefon och vänta tills du hör röstbrevlådets hälsning och tryck sedan på "*". Ange din säkerhetskod och lyssna på dina meddelanden.