Hur man aktiverar LED-blixtvarningar på iPhone

Att aktivera LED-blixtvarningar på iPhone kan vara riktigt bra om du befinner dig på en bullrig plats eller när din iPhone är placerad i tyst läge. Nedan följer stegen för att vrida eller aktivera LED-blixtvarningar på iPhone.

Aktivera LED-blixtvarningar på iPhone

När du aktiverar LED-blixtvarningar på iPhone ser du en blinkande varning av LED-lampa, när det finns ett samtal eller ett meddelande på din iPhone.

Detta säkerställer att du inte missar viktiga samtal och meddelanden, när du är på ett möte eller på ett högt ställe med en mycket hög ljudnivå (klubb eller film).

En nackdel med att aktivera LED Flash Alerts på iPhone är att din enhet kommer att fortsätta blinka, även om du får kommentarer på dina sociala mediekonton.

LED Flash-varningar på iPhone använder också Camera Flash, vilket kan tömma batteriets livslängd. Se därför till att du inaktiverar LED Flash Alerts på iPhone, när denna funktion inte krävs.

1. Aktivera LED-blixtvarningar på iPhone

Följ stegen nedan för att aktivera LED-blixtvarningar på iPhone.

1. Öppna Inställningar> tryck på Allmänt> Tillgänglighet.

2. På tillgänglighetsskärmen bläddrar du ner till avsnittet "Hörsel" och klickar på LED-blixt för varningar.

3. På nästa skärm, aktivera alternativet LED-blixt för varningar.

Efter den här inställningen kommer din iPhone att ringa och även visa blinkande LED-lampa, när det ringer ett samtal på din iPhone.

2. Aktivera LED-blixtvarningar för tyst läge

Många gånger sätter vi vår iPhone i tyst läge under viktiga möten och glömmer att slå på ringsignalen, även efter att mötet är över.

För att skydda dig mot detta vanliga fel kan du aktivera LED-blixtlarm för tyst läge på iPhone för att se till att du inte missar viktiga samtal på din iPhone.

1. Klicka på Inställningar> Allmänt> Tillgänglighet.

2. Bläddra nedåt på skärmen Tillgänglighet och tryck på LED-blixt för alternativet Varningar.

3. På nästa skärm, slå PÅ både LED-blixt för varningar och Flash on Silent-alternativ.

Detta gör att din iPhone Flash automatiskt blir dess LED-lampa, när den placeras i tyst läge.

Obs! Om din iPhone är ihopkopplad med Apple Watch kommer den inte att blinka eller blinka, även om du slår på LED-blixtvarningar på din iPhone.