Hur man skapar ett nytt e-postkonto med Yahoo

Gratis e-postkonton är en av de många tjänster som Yahoo erbjuder. Yahoos e-posttjänst är webbaserad, vilket innebär att du kan komma åt ditt konto från vilken dator som helst som har internetåtkomst. Gratis lagringsutrymme och skräppostskydd är också funktioner i tjänsten. När du har skapat ett Yahoo-e-postkonto kan du komma åt det i din e-postapp på din dator eller smartphone.

Hur man skapar ett nytt e-postkonto med Yahoo

Öppna en webbläsare och navigera till Yahoo Mail-sidan på mail.yahoo.com. Klicka på "Registrera dig" eller "Skapa ett nytt konto."

Hur man skapar ett nytt e-postkonto med Yahoo

Fyll i informationen på registreringssidan. Denna information kommer att innehålla ditt namn, födelsedatum, mobilnummer och kön.

Få ett gratis Yahoo-e-postkonto som du kan komma åt från vilken webbläsare som helst, i din e-postapp eller på din mobiltelefon.

Välj ett användarnamn och lösenord. Du kan behöva välja flera olika användar-ID innan du hittar ett som är tillgängligt.

Definition av Yahoo-konto, konfiguration av Yahoo-e-post, Skapa gratis e-post

Ange ditt mobilnummer, inklusive riktnummer. Ditt telefonnummer hjälper dig att få tillbaka åtkomst till ditt konto om du glömmer ditt lösenord.

Hur man skapar ett nytt e-postkonto med Yahoo

Ange ett valfritt återställningsnummer. Återställningsnumret hjälper dig att återfå åtkomst till ditt konto om du tappar telefonen och glömmer lösenordet.

Hur man skapar ett nytt e-postkonto med Yahoo

Klicka på "Skapa konto". Genom att klicka på den här knappen skapas ditt konto och bekräftar att du godkänner Yahoos användarvillkor och sekretesspolicyer.

Tips

Skapa ett lösenord som innehåller text, nummer och specialtecken. Ett sådant lösenord är svårt att knäcka.

Varningar

Använd aldrig ditt namn som en del av ditt lösenord.