Hur man laddar ner musik till en Garmin Zumo

Många av modellerna i Garmin Zumo-serien med GPS-mottagare har en musikspelare som du kan använda för att spela upp din musiksamling. Zumo-mottagare, som de flesta Garmin GPS-enheter, stöder bara MP3-filer. Musik laddas ner till Zumo från en dator via en USB-anslutning och du kan spara filerna i Zumos interna minne eller till ett installerat microSD-kort.

Steg 1

Anslut USB-kabelns mini-USB-ände till Garmin Zumo och anslut sedan kabelns standard-USB-ände till en USB-port på din dator.

Steg 2

Klicka på Windows Start-knapp, välj "Dator" och dubbelklicka sedan på "Garmin" -enheten. Om du har ett microSD-kort installerat i Zumo kan du välja microSD-kortenhet istället för Garmin-enheten.

Steg 3

Dubbelklicka på mappen "MP3".

Steg 4

Dra musiken du vill lagra på enheten från datorn till MP3-fönstret. Ett annat alternativ är att kopiera och klistra in musiken i mappen. Högerklicka på MP3, välj "Kopiera", högerklicka på MP3-fönstret och välj "Klistra in".

Klicka på ikonen "Ta bort maskinvara säkert" i systemfältet och klicka på "Mata ut Garmin." Koppla bort Zumo när meddelandet "Säker att ta bort hårdvara" visas.