Hur du registrerar dig online för ett Virgin Mobile-konto

I de flesta månatliga mobiltjänstplaner från trådlösa leverantörer får du betala för extra minuter och funktioner du inte använder eller behöver. Virgin Mobile är en av flera trådlösa leverantörer, men du kan bara lägga till minuter på ditt konto när du behöver dem. Dessutom är du inte låst i ett kontrakt och kan lägga till funktioner som textmeddelanden och surfning på Internet om du behöver dem. För att komma igång med Virgin Mobile måste du köpa en kompatibel telefon och sedan gå online för att skapa ett konto.

Steg 1

Köp en Virgin Mobile-mobiltelefon. Kompatibla mobiltelefoner finns i butiker och elektronikbutiker eller på Virgin Mobile-webbplatsen (se Resurser).

Steg 2

Gå till Virgin Mobile-webbplatsen (se Resurser). Klicka på "Aktivera" längst upp till höger på skärmen.

Steg 3

Klicka på knappen bredvid "Jag är en ny kund ..." och klicka på "Nästa". Ange postnummer för det område där du planerar att ringa flest. Klicka på "Nästa".

Steg 4

Ange din mobiltelefons serienummer. Hitta det här 11- eller 18-siffriga numret under batteriet. Klicka på "Nästa".

Steg 5

Fyll i din personliga information för att fylla i en kundprofil. Klicka på "Nästa".

Välj en plan från de tillgängliga alternativen och lägg till en betalningsmetod. Om du behöver lägga till fler minuter senare kan du göra det när som helst. Klicka på "Nästa" för att slutföra konfigurationen av ditt konto.