Har jag obegränsad mobil-till-mobil med Verizon?

Att ständigt kontrollera minuter, screena telefonsamtal och överskrida den tilldelade samtalstiden är konstant huvudvärk för mobiltelefonanvändare. Vissa mobiltelefonleverantörer erbjuder dock kunderna möjlighet att prata gratis med andra utan att behöva oroa sig för några minuter. Verizon Wireless mobil-till-mobil gör det möjligt för kunderna att prata med varandra utan stress att överskrida deras månatliga minutersättning.

Mobil-till-mobil-samtal

Mobil-till-mobil är en Verizon-funktion som låter dig prata med andra Verizon-kunder när som helst på dygnet på obegränsad tid utan kostnad och utan att använda dina minuter. Du kan använda Verizons webbplats för att ta reda på om ett nummer du ringer är en del av Verizon-nätverket. (Under fliken "Mobil till mobilsamtal" i avsnittet "Varför Verizon?" På Verizons hemsida.) Mobil-till-mobil fungerar också inom familjeplaner. Till exempel, om en mor, far och dotter har samma familjeplan, kan de prata med varandra gratis.

Mobil-till-mobil-meddelanden

Verizon erbjuder också sina kunder mobil-till-mobil-meddelanden. Med mobil-till-mobil-meddelanden kan du skicka och ta emot textmeddelanden till och från andra Verizon-användare utan att använda ditt sms-tillägg. Det finns ingen gräns för antalet meddelanden du kan skicka och ta emot.

Vänner och familj

Verizons plan för vänner och familj låter dig utöka dina obegränsade samtalsalternativ. Du kan välja upp till tio nummer att lägga till i ditt obegränsade samtalsnätverk. Telefonnumren kan vara fasta telefoner eller mobiltelefoner från andra leverantörer. Du kan prata med de angivna numren när som helst utan att använda minuter.

Registrerar dig

För att ta emot mobil-till-mobil-samtalsplanen måste du ha en rikstäckande Verizon-samtalsplan. Detta kräver vanligtvis ett minimikontrakt på två år. Meddelandetjänsten från mobil till mobil tillhandahålls med en månadsvis minst en SMS-plan för 500 meddelanden utanför nätverket (icke-Verizon-kunder). I Friends and Family-planen kan du välja upp till fem andra nummer som du vill lägga till i ditt obegränsade nätverk om du har en individuell samtalsplan. Om du har en familjeplan kan du välja upp till tio nummer att dela mellan alla rader.