GameShark Cheats & the Codebreaker att gå igenom väggarna i "Pokemon FireRed"

GameShark-fuskanordningen för Game Boy Advanced låter dig justera spelinställningar, ta emot objekt och komma åt flera nivåer. I "Pokemon FireRed" kan du använda GameShark-enheten för att komma åt ett fusk genom Walk Through Walls som leder dig genom byggnader, stenar och andra hinder. Samma process fungerar också med Codebreaker-fuskenheten.

Game Shark Setup

Stäng av din Game Boy Advanced innan du börjar. Ta bort eventuell spelkassett och sätt i din "GameShark" -patron. Sätt i "Pokemon FireRed" -patronen i den övre luckan på GameShark-fuskanordningen. Slå på Game Boy Advanced och vänta på GameShark-menyn för att ladda och känna igen spelet du har satt in. Om kassetten inte kan känna igen spelet, gå till "Spellista", tryck på "A" och bläddra ner tills du hittar det.

Master kod

För att använda Walk Through Walls-koden anger du en huvudkod som ger GameShark tillgång till spelets fusksystem. Tryck på "A" på "Master Code". Ange "000014D1 000A 10044EC8 0007" för "Master Code" och tryck "A" på "ON" för att aktivera koden.

Kodinmatning

Tryck på "A" på ikonen "Ny kod" och använd tangentbordet på skärmen för att skriva in "Gå igenom väggar" för kodtiteln. Ange koden "509197D3 542975F4 78DA95DF 44018CB4." Tryck på "A" för att bekräfta kodinmatningen och aktivera fusk.

Spelanvändning

Tryck på "B" för att återgå till huvudmenyn. Gå till alternativet "Apply Codes and Start Game". GameShark bearbetar automatiskt koder och startar spelet. Starta ett nytt spel eller ladda din sparade spelfil. Gå runt med din karaktär. När han närmar sig en vägg eller ett objekt skjuter han automatiskt igenom den. När du spelar spelet utan GameShark aktiveras inte koden.