Hur man använder Pandora Radio Streaming på din TV

Pandoras streamingmusiktjänst fungerar som en personlig radiostation och väljer låtar som delar musikaliska egenskaper med låtar och artister som du har angett att du gillar. Ursprungligen designad för användning i datorns webbläsare och sedan mobila enheter, kan du också lyssna på Pandora på din TV-apparat med hjälp av en mängd olika metoder.

Webbläsare

Vissa smarta TV-apparater gör att du kan komma åt Internet via en speciell webbläsare, vilket innebär att du kan skriva in informationen på webbplatsen du vill besöka. Alternativt kan du använda en webbläsare på flera spelkonsoler som Xbox, PlayStation och Wii. Det stora uppehållet här är att Pandora-webbplatsen använder Adobe Flash för att streama musik, och vissa TV-apparater stöder inte Flash och tillåter inte användaren att installera det, medan spelkonsoler kanske bara stöder äldre versioner av Flash som är oförenliga .

Kabel och satellit

Om du hämtar dina TV-tjänster från DIRECTV, Dish Network eller Verizon FiOS TV kan du använda en dedikerad Pandora-applikation på din TV via din mottagarbox. Beroende på din leverantör kan du behöva använda den senaste mottagarmodellen och installera appen via skärmmenyerna. Du kan logga in på den dedikerade appen med dina befintliga Pandora-kontouppgifter.

Blu Ray

Flera modeller av Blu-ray-spelare inkluderar stöd för Pandora, men du måste se till att spelaren är ansluten till Internet för att använda den. Blu-ray-tillverkare som stöder Pandora inkluderar Panasonic, Samsung, Sony och Toshiba. I allmänhet bör alla modeller som stöder internetappar kunna köra Pandora, men kontrollera innan du köper för specifika modelluppgifter.

TV-apparater

Vissa smarta TV-apparater levereras antingen med eller låter dig installera Pandora-appen. Dessa inkluderar utvalda modeller från JVC, Panasonic, Sony och Toshiba. Observera att din TV måste ha en internetanslutning, antingen via en Ethernet-kabel till din router eller via Wi-Fi - vilket kan kräva ett extra köp av en adapter.

AirPlay

Apples AirPlay-tjänst kan ansluta din iOS-enhet, till exempel en iPad, till en TV via en enhet som heter Apple TV. När du kör Pandora-appen på din iOS-enhet kan du strömma innehållet till din TV genom att trycka på "AirPlay" -knappen i appen. Den här knappen visas till höger om musikspelarens kontroller eller volymfältet, beroende på om du har appen som det aktiva fönstret på din iOS-enhet.