Finns det ett sätt att komma åt anteckningar på Yahoo! för iPhone på datorn?

Om du använder Apple Notes på din iPhone för att spela in och spara anteckningar på din enhet kan du när som helst komma åt dessa anteckningar från din dator genom att logga in på Yahoo. Först måste du först aktivera synkronisering mellan din Apple Notes-app och ditt Yahoo-konto. När Notes-synkronisering är aktiverad på iPhone synkroniseras Apple Notes automatiskt mellan iPhone och Yahoo-kontot. Logga in på ditt Yahoo Mail-konto och gå till Notes-mappen för att se dina Apple Notes från vilken dator som helst.

Aktivera Notes Sync

Tryck på ikonen "Inställningar" på startskärmen för iPhone för att öppna menyn Inställningar.

Tryck på alternativet "E-post, kontakter och kalender".

Tryck på "Yahoo!" alternativ för att konfigurera synkroniseringsalternativ och skjut sedan växeln bredvid "Anteckningar".

Tryck på "Klar" i det övre högra hörnet för att spara inställningarna. Din iPhone är nu konfigurerad för att synkronisera Apple Notes på din iPhone med ditt Yahoo Mail-konto.

Visa Apple-anteckningar på datorn

Öppna en webbläsare och ange webbadressen för Yahoo! Inloggningssida för e-post (se Resurser).

Skriv ditt användarnamn och lösenord för Yahoo-kontot och klicka sedan på "Logga in". Yahoo Mail-appen öppnas.

Klicka på alternativet "Anteckningar" i den vänstra navigeringsmenyn. Anteckningsmappen öppnas och Apple Anteckningar visas på skärmen.

Tips

Inaktivera synkronisering av anteckningar mellan iPhone och Yahoo Mail genom att trycka på "Inställningar" från iPhone-startskärmen och sedan trycka på "E-post, kontakter och kalender." Tryck på posten för din Yahoo! konto. Tryck på växeln bredvid alternativet "Anteckningar" för att stänga av synkronisering mellan Apple Notes och Yahoo Mail och tryck sedan på "Klar".

Varningar

Apple Notes kan inte redigeras från Yahoo Mail-kontot eftersom Apple Notes laddas upp till Yahoo via en enkelriktad synkronisering.