Kan jag kopiera YouTube Music för att spela på en CD?

Många program är tillgängliga för användare att kopiera musik från YouTube. Även om processen är ganska enkel, var försiktig så att du inte bryter mot upphovsrättslagarna i processen. För att lagligt ladda ner musik från YouTube måste du antingen få tillstånd från inspelningsartisten eller så måste låten vara offentligt: ​​rättigheterna måste ha upphört att gälla eller så har artisten lagt låten i det offentliga området.

Välj en låt

Du hittar nästan vilken låt som helst på YouTube. Skriv bara namnet på låten du vill kopiera och inspelningsartisten i sökrutan på YouTube-webbplatsen högst upp på sidan. Klicka på "sök". I videolistan hittar du videon som innehåller låten du vill kopiera. Se till att lyssna på videon först. Vissa spelar inte hela låten, andra har dålig kvalitet och andra spelas in live.

Konvertera video till MP3

För att konvertera videon till en ljudfil, använd en online-applikation som listentoyoutube.com, vidtomp3.com eller vixy.net. För listentoyoutube.com eller vidtomp3.com, kopiera bara webbadressen till YouTube-videon i adressfältet högst upp på sidan, klistra in den i textrutan på webbplatsen listentoyoutube.com eller vidtomp3.com och klicka på "ladda ner" eller gå." Du måste sedan följa anvisningarna för att spara filen på din dator. Om du använder vixy.net måste du ladda ner ett program som placerar några knappar i verktygsfältet. En av knapparna spelar in all musik som spelas på din dator till en plats som du har angett. Tryck bara på knappen en gång för att starta inspelningen och tryck på den igen för att avsluta inspelningen. Alla dessa tjänster är gratis.

Ladda ner CD-Burning Software

Du har nu laddat ner YouTube-låten på din dator som en MP3-fil; MP3 är dock komprimerade filer. Om du bränner dem till en ljudskiva, kommer en CD-spelare inte att kunna läsa filerna - bara en dator eller MP3-spelare kan göra det. För att åtgärda detta, ladda ner en CD-brännande applikation, till exempel Windows Media Player, Roxios Easy CD Creator eller Express Burn. Alla dessa program kommer automatiskt att dekomprimera filerna åt dig innan de kopieras till en ljud-CD.

Kopiera låtar till en CD

När du har laddat ner programvaran för CD-bränning och öppnat programmet måste du välja de MP3-filer som du vill bränna från filmenyn och infoga en tom ljud-CD. Följ sedan bara instruktionerna för att bränna din CD. Se till att processen är klar innan du tar bort din CD.