10 bästa appar för produktivitet

Att vara produktiv kräver disciplin och är en mycket svår sak att göra i denna ålder med flera uppgifter. Den goda nyheten är att du kan använda tekniken för att bli mer produktiv. Det finns många bra produktivitetsappar som kan hjälpa dig i detta avseende.

Bästa appar för produktivitet

Det finns många appar som är utformade för att förenkla saker och hjälpa dig att göra saker snabbare och på effektivare sätt.

1. Airdroid

Airdroid är en app som tar din Android-enhet till datorn utan att behöva en kabel.

Denna app låter dig visa meddelanden, filer, media, appar och mycket mer allt på din dator utan att behöva använda din Android-enhet.

Appen har också en funktion för att hitta förlorad Android-telefon för när din enhet går förlorad. Den här funktionen gör det möjligt att låsa din telefon och när din enhet inte kan hittas kan du helt enkelt torka av all din data.

Appen kan vara riktigt användbar för att skriva eftersom du kan skriva på din dator och inte behöver hålla telefonen för att se meddelanden.

2. Dropbox

Dropbox är en organisationsapp som verkligen är användbar för de som har alla sina dokument, filer och bilder spridda över flera enheter.

Om du placerar något i Dropbox-mappen än du kan komma åt detta från vilken enhet som helst och innehållet går inte förlorat även om din enhet förstörs.

3. Google Cloud Print

Google Cloud Print är en app som tillåter användare att skriva ut vad som helst trådlöst på alla enheter.

Appen skickar dina dokument säkert över webben och skriver ut dem på din skrivare. Det gör det möjligt att skriva ut på alla skrivare, till och med skrivare som inte är klar för molntryck.

Du kan lära dig mer om den här appen och ladda ner den här.

4. Google Drive

Google Drive är ett program som använder molnlagring för att lagra filer och också tillåter användare att redigera filer.

Molnlagring används mest för att lagra dokument, kalkylark, presentationer och bilder.
Appen tillåter också användare att se Office-dokument, PDF-filer och många andra typer av dokument.

Användare kan också se allt detta lagrat innehåll på någon av sina enheter och de har också möjlighet att dela dessa saker med vänner och familj.

5. AirDisplay

AirDisplay är det enklaste sättet att lägga till en andra skärm till din dator om du äger en Android eller iTunes mobil enhet.

Appen tillåter användare att göra sin enhet till en andra skärm utan att behöva använda några kablar eller utan att behöva gå ut och köpa en ny skärm.

Appen har alla funktioner på en riktig andra skärm och är tillgängliga för $ 9.99.

6. Snabbnyckel

Swiftkey är en app som används för snabbare skrivning som låter användare ställa upp till 3 språk på en gång. Det ger dig förutsägelser för ditt nästa ord baserat på dina skrivvanor.

Appen har också svep-till-typ-alternativ som gör det möjligt för användare att skriva utan att lyfta fingrarna från skärmen.
Appen är tillgänglig för $ 3, 99.

7. Google Translate

Google Translate är ditt svar om du är en av dem som reser mycket och behöver lära dig att säga något på ett nytt språk.

Med Google Translate kan användarna säga saker på ett annat språk utan att lära sig språket.
Det ger också ett uttalalternativ så att du kan lära dig att uttala ord på rätt sätt.

Skriv bara in ordet, säg ordet eller ta en bild av ett tecken och Google Translate kommer att översätta allt åt dig till ditt önskade språk.

8. Självkontroll

Självkontroll är en mycket användbar app om du blir distraherad av saker eller lätt bärs bort.

Denna app låter dig blockera webbplatser under en viss tid så att du inte blir distraherad av dem.

Om du stänger av eller startar om datorn än kommer låset fortfarande inte att försvinna. Självkontroll är endast tillgänglig på Mac-datorer.

9. Mailbox

Mailbox är en gratis e-postorganisationsapp som organiserar e-postmeddelanden på ett lättanvänt sätt för användare. Det ger ett snooze till senare alternativ, gjort läsning eller ett borttagningsalternativ. Den länkar direkt till ditt Gmail-, Yahoo Mail- och iCloud-konto.

Appen gör det enkelt att ha en ren inkorg vilket kan hjälpa dig att bli mer produktiv genom att hålla viktiga meddelanden högst upp.

10. Fantastiskt 2

Fantastical 2 är en kalenderapp för iOS-enheter. Denna app ersätter den nuvarande kalendern på iOS-enheter och ger användarna en mer effektiv kalender.

Fantastical 2 låter användare ställa in viktiga möten och påminnelser och har en mycket lättanvänd layout.

Det låter användare få en bild av vad de måste göra den här veckan eller månaden. Det liknar en vanlig kalender men ger fler påminnelser.