Hur man ringer till någon som har blockerat ditt nummer

Om det blir nödvändigt är det möjligt att ringa någon som har blockerat ditt nummer. Nedan följer stegen för att ringa någon som har blockerat ditt nummer med hjälp av funktionen för att blockera samtal på iPhone eller en Android-telefon.

Ring någon som har blockerat ditt nummer

Medan funktionen för att blockera samtal på iPhone och Android Phone är bra för att blockera spammare och irriterande samtal, kan den också användas för att blockera personer som vi har fallit ut med och också användas för att undvika eller undvika legitima samtal.

Därför är syftet med den här artikeln att hjälpa dem som orättvist har blockerats (som någon som är skyldig dig pengar) och att hjälpa de som desperat behöver kontakta en person på grund av en nödsituation eller tvingande personliga skäl.

Var försiktig och respektera integriteten

Innan du försöker ringa någon som har blockerat ditt nummer är det verkligen viktigt att förstå att att ringa någon som inte vill ta emot dina samtal kan tolkas som trakasserier och kan få dig i problem.

Även om det inte är troligt att personen i andra änden vidtar några åtgärder, är det din sociala och moraliska skyldighet att respektera integriteten och inte ringa någon som inte vill höra från dig.

Som nämnts ovan är den här artikeln endast avsedd att hjälpa dem som har att göra med en nödsituation eller har tvingande personliga skäl att ringa personen som har blockerat sitt nummer.

1. Ring från ett annat nummer

Det enklaste sättet att ringa någon som har blockerat ditt nummer är att låna en telefon från någon annan och ringa till personen som har blockerat ditt nummer.

Eftersom det nya numret du ringer från inte är blockerat kommer personen i andra änden att få ditt samtal och är troligt att besvara samtalet.

Detta gör att du kan förmedla det viktiga budskapet till den andra personen eller rensa missförståndet (om någon) mellan dig och den andra personen.

2. Dölj nummerpresentation och ring ett samtal

Om du inte gillar idén att ringa från ett annat telefonnummer kan du dölja nummerpresentation på din smartphone och ringa till personen som har blockerat ditt nummer.

När du ringer med Hidden Caller ID kan din kontakts iPhone eller Android-telefon inte upptäcka ditt telefonnummer och ditt samtal går igenom.

När du kommer i kontakt med den andra parten kommer du att kunna förmedla ditt meddelande eller informera den andra personen om att ditt nummer är blockerat.

Stegen för att dölja nummerpresentation beror på vilken typ av smartphone du använder.

I fallet med en iPhone, gå till Inställningar> Telefon> Visa mitt nummerpresentation> stäng AV Visa alternativet Mitt nummerpresentation.

Vid en Android-telefon, öppna telefonen> tryck på Mer (eller ikon med tre punkter)> Inställningar i listrutan.

Klicka sedan på Fler inställningar> Visa mitt uppringande-ID

På popup-fönstret trycker du på Dölj nummer> Avbryt för att komma ut från nummerpresentation-menyn.

Efter att ha gömt nummerpresentation, ring ett samtal till personen som har blockerat ditt nummer och du borde kunna nå personen.

Obs! Anrops-ID-blockering fungerar inte på din Android-telefon, om den här funktionen har inaktiverats av din operatör. I ett sådant fall kan du försöka ringa från en annan telefon.