Hur man strömmar från en bärbar dator till en TV utan fördröjning

När fler underhållningsmedier blir tillgängliga online blir möjligheten att strömma innehåll från en bärbar dator till din TV allt mer värdefull. Om du vill streama utan fördröjning av ljud eller video är det bästa alternativet att använda en direkt HDMI-kabelanslutning mellan din TV och din bärbara dator. HDMI strömmar inte bara sömlöst utan behåller också högupplöst bild- och ljudkvalitet, så att du kan strömma HD-innehåll eftersom det var tänkt att ses och höras.

Steg 1

Anslut en HDMI-kabel till HDMI-utgången på din bärbara dator.

Steg 2

Anslut den andra änden av kabeln till en HDMI-ingång på din TV.

Steg 3

Slå på din TV och växla till rätt ingångskanal.

Steg 4

Håll musen i det nedre högra hörnet tills Charms-fältet visas och klicka sedan på "Enheter".

Steg 5

Klicka på "Andra skärmen" följt av antingen "Duplicate" eller "Extend". Den förstnämnda duplicerar din bärbara skärm på TV: n, medan den senare gör att TV: n visar skrivbordsvyn som en förlängning av originalskärmen.

Steg 6

Klicka på "File Explorer" -ikonen från skrivbordsvyn på endera skärmen.

Steg 7

Klicka på "Skrivbord" i fönstret File Explorer och klicka sedan på "Kontrollpanelen | Hårdvara och ljud | Display | Justera upplösning."

Steg 8

Välj den andra bildskärmen, klicka på rullgardinsmenyn "Upplösning" för att öppna skjutreglaget för upplösning och justera sedan vid behov så att skrivbordet visas korrekt på din TV.

Använd din bärbara dator som vanligt om du använder "Duplicera" eller dra fönster som du vill visa på TV: n från skrivbordsvyn på den bärbara datorn till skrivbordsvyen på TV: n om du använder "Förläng".