Hur man stänger av röstbrevlådan på en iPhone

IPhone's Visual Voicemail kan vara en mycket användbar funktion, särskilt om du litar på din telefon för att planera möten eller kontakta klienter. Om du lämnar din röstmeddelande aktiverad när du reser utomlands kommer det dock att resultera i oönskade dataroamingavgifter. Stegen nedan fungerar för din iPhone om den är ansluten till AT&T eller de flesta andra stora amerikanska operatörer. Om du inte kan inaktivera röstmeddelanden, kontakta kundtjänstgrenen för din operatör.

Steg 1

Tryck på ikonen "Telefon" på din iPhones startskärm. Ange "* # 61 #" och tryck på "Ring" för att bestämma numret på din röstbrevlåda. Spela in detta nummer.

Steg 2

Tryck på ikonen "Inställningar" på din startskärm. När menyn öppnas väljer du "Telefon" och sedan "Vidarekoppling". Ange numret på din röstbrevlåda i fältet. Avsluta menyn för att spara dina inställningar.

Steg 3

Återgå till telefonens knappsats. Ange "# 404" och tryck på "Ring" för att inaktivera din röstmeddelandefunktion. Därefter måste du ringa din röstbrevlåda för att söka efter meddelanden som har lämnats åt dig.

Steg 4

Aktivera vidarekopplingsalternativ om så önskas. När du har inaktiverat din röstmeddelande, skriv "# 61 #" för att aktivera en "inget svar" vidarekoppling; "62" för en "ej tillgänglig" vidarekoppling; eller "67" för en "upptagen" vidarekoppling.

Återaktivera din röstmeddelande genom att ange "* 004 #" och trycka på "Ring".