Hur man lägger till musikintressen på Facebook

Du kan känna någon i flera år och aldrig inser att du delar en passion för en lite känd musikartist. Genom att dela dina musikaliska intressen på din Facebook-tidslinje kan du öppna den sidan av din personlighet för vänner och andra som besöker din sida. Du kan lista de typer av musik du gillar eller de band du gillar, och till och med lista enskilda album, låtar eller artister i många fall.

Steg 1

Logga in på ditt Facebook-konto.

Steg 2

Gå till din tidslinje och klicka på den stora "Gilla" -knappen högst upp på sidan.

Steg 3

Klicka på knappen "Lägg till musik" i avsnittet "Favoriter". Om du redan har lagt till ett musikintresse måste du klicka på "Redigera" för att lägga till mer.

Steg 4

Skriv namnet på en Facebook-sida i fältet "Musik". Om du inte vet exakt vad du vill, börja bara skriva beskrivande termer i textrutan och Facebook kommer automatiskt att föreslå sidor i en rullgardinsmeny baserat på din post. Klicka på ett av alternativen så läggs det till dina musikaliska intressen.

Lägg till så många musikintressen som du vill. När du har lagt till intressen klickar du på knappen "Klar redigering". Dina musikintressen kommer att visas i avsnittet "Gilla" på din tidslinje. För att se vilka av dina gillar som är i kategorin musikal måste en tittare klicka på länken "Visa alla" i avsnittet "Gillar".