Så här återställer du iPhone när du inte startar

När din iPhone ger dig ett meddelande om återställningsläge eller helt enkelt inte startar upp finns det några steg som kan hjälpa dig att lösa problemet. I många fall kan problemet lösas genom att ladda din iPhone ordentligt. När laddningen inte fungerar kan du försöka återställa din iPhone och uppdatera den till den senaste versionen av iOS. Apple Support ger också en lista med specifika felkoder som kan hjälpa dig att diagnostisera och felsöka problem med din enhet om en återställningsfunktion inte fungerar. Om allt annat misslyckas kan Apple Store hjälpa dig att få din iPhone att fungera igen.

Ladda iPhone

Steg 1

Anslut din iPhone till batteriladdaren som medföljde enheten. Anslut laddaren direkt till ett vägguttag, inte till en dator.

Steg 2

Ladda din iPhone i minst 15 minuter.

Slå på din iPhone genom att hålla ner hemknappen tills enheten startar.

Återställ Iphone

Steg 1

Anslut din iPhone till din dator med den medföljande laddningskabeln.

Steg 2

iTunes bör starta automatiskt. Om iTunes inte startar automatiskt, klicka på Windows "Start" -knappen, skriv "itunes" i sökfältet och tryck på "Enter". Klicka på iTunes-ikonen i Dock på en Mac.

Steg 3

Klicka på din iPhone när den visas i avsnittet Enheter i iTunes. Om det inte visas, försök ansluta enheten med en annan laddningskabel och se till att din kabel inte är skadad.

Steg 4

Klicka på "Sammanfattning" och välj "Återställ".

Skjut "Slide To Set Up" -fältet på din iPhone och följ instruktionerna för att konfigurera din iPhone.