Hur man ökar hastigheten på Verizon FIOS

Verizons FIOS fiberoptiska internettjänst säljs i paket med flera hastigheter. Hastighetspaket går från 15 Mbps nedströms med 5 Mbps uppströms, till 150 Mbps ner och 35 Mbps upp. Långsam internetanslutning kan relateras till ditt val av fel typ av hastighetspaket för de internetapplikationer som du använder, felaktiga inställningar på din dator och andra problem. Denna typ av problem kan åtgärdas.

Steg 1

Starta om datorn och FIOS-modemet om internethastigheterna är låga. Optimera sedan FIOS-hastigheten genom att köra Verizon Speed ​​Optimizer-verktyget på varje dator som du använder för att komma åt Internet. TCP / IP- och MTU-paketstorleksinställningar kommer att justeras för FIOS. Du kan ladda ner verktyget från Verizon FIOS webbplats. Starta den och följ instruktionerna.

Steg 2

Köp antivirus- och antispionprogram och kör dem regelbundet om du fortfarande har långsamt FIOS Internet. Slumrande program kan köras i bakgrunden på datorer och hogresurser. Antivirus- och antispionprogram hittar dessa program och eliminerar dem, vilket frigör resurser.

Kontakta Verizon och se till att du har köpt rätt hastighetspaket för din användning om du fortfarande har problem. 15/5 bör vara bra för att kontrollera e-post och surfa på webben. Medienedladdningar bör också vara ganska snabba vid 15/5. Verizon rekommenderar att du uppgraderar till 25/25 om du strömmar tv; och uppgradera till 50/20 om du spelar, har flera personer online samtidigt och vill se snabba nedladdningar av HD-filmer. 150/35 rekommenderas för dem som tycker att någon av de andra planerna är för långsam.