Hitta IP-adresserna för vem som loggar in på min Facebook

Ditt Facebook-kontos inställningar har ett avsnitt för aktiva sessioner för att hålla reda på varifrån ditt konto nås. Om du till exempel tog en resa och använde Facebook när du var på semester, visar sidan Active Sessions ungefär var du öppnade kontot. Funktionen innehåller också information om enheten, datum och metod som används för att komma åt ditt konto, inklusive IP-adressen. Om du inte känner igen en post kan Facebook avsluta sessionen.

Steg 1

Klicka på kugghjulsikonen i Facebooks övre högra hörn för att visa rullgardinsmenyn Kontomeny och välj sedan Kontoinställningar. Klicka på "Säkerhet" för att visa ditt kontos sida Säkerhetsinställningar.

Steg 2

Välj "Aktiva sessioner" för att expandera posten och visa ditt kontos sessioner. Hitta sessionen i fråga och håll muspekaren över posten "Plats" för att visa IP-adressen som används för att komma åt ditt konto. Posterna "Senast åtkomst" och "Enhetstyp" kan också hjälpa till att avgöra om du eller någon annan har tillgång till kontot.

Klicka på det blå alternativet "Avsluta aktivitet" som medföljer sessionen i fråga för att avsluta en session. Platsen försvinner från listan över aktiva sessioner. Klicka på knappen "Stäng" när du är klar med att undersöka eller avsluta en session.